Club Oasis

Club Oasis is een naturistendorp met een bijzondere sfeer. Gebouwd in de traditionele stijl van de Middellandse Zee en gelegen op een landtong tussen strand en meer.

Club Oasis is een naturistendorp met een bijzondere sfeer. Gebouwd in de traditionele stijl van de Middellandse Zee en gelegen op een landtong tussen strand en meer.

Het strand heeft geen bescherming tegen wind en zon door gebrek aan plantengroei. Het is daarom aan te bevelen eigen zon- en windschermen mee te brengen. Ook tijdens de zomermaanden waait de zogenaamde Tramontana.
Deze brengt verkoeling.

Bijzonderheden:
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en voorzien van inentingsbewijs tegen rabiës en een internationaal dierenpaspoort.
Linnengoed kan ter plaatse gehuurd worden, net als verwarming. Als u gebruik wilt maken van de faciliteiten van Aphrodite Village, dan dient u in bezit te zijn van een INF kaart.

Taal:
De officiële taal in Frankrijk is Frans. In elke regio spreekt men wel zijn eigen dialect. In het toeristengebied kunt je als toerist terecht met Engels.

Munteenheid:
Net als in Nederland betaalt men in Frankrijk met de Euro. Bij de meeste banken kunt u met creditcards en Travellercheques terecht. Met een Nederlandse bank- of giro pinpas welke een maestro of cirrus teken vermeldt, kunt u bij de geldautomaten terecht. De pasjes van American Express, Diners Club, Via, Master en Eurocard worden in bijna alle restaurants, winkels en benzinestations geaccepteerd.

Klimaat:
Het Middellandse Zeeklimaat wordt gekenmerkt door hete zomers en milde winters. Dit komt doordat het warme zeewater na de zomer de ergste kou tempert. Ook in de zomer is dit een zonnige streek met meer dan 2000 zonuren per jaar. Aan de Middellandse zeekust is het in de zomermaanden heerlijk weer. De temperatuur loopt vanaf mei gestaag op tot ver boven de 20 graden Celsius. Aan dit deel van de Franse kust kan het echter ook flink waaien en af en toe kan er een buitje vallen.

 Klimaattabel Middellandse Zeekust

apr

mei

jun

jul

aug

sep

okt

 Gemiddelde temperatuur

19

22

26

29

28

25

20

 Gemiddeld aantal uren zon per dag

8

8

9

10

9

8

6

 Gemiddeld aantal dagen neerslag

12

10

8

5

6

7

9

 

 

 

 

Faciliteiten & Ontspanning:

Faciliteiten:
– Open van medio juni tot september
Clubhuis met Sat. TV
– Restaurant
– Pianobar
– Faciliteiten van Aphrodite Village. Hier is INF/NFN-kaart verplicht

Ontspanning:
– 2 zwembaden
– Sauna
– Tennis
– Biljarttafels
– Volleybal

Auto:
Club Oasis ligt circa 1320 km vanaf Utrecht.
Een auto (of huurauto) is een goede manier om door Frankrijk te reizen en handig voor als je iets afgelegen plekken wilt bezoeken. De wegen in Frankrijk zijn van goede kwaliteit. Op de snelwegen wordt geregeld aangegeven waar de dichtstbijzijnde benzine stations/restaurant, picknick gebieden zijn. Houdt u er rekening mee dat je op de Franse snelwegen tol moet betalen. Bij de tolpoorten kunt u met creditcard of contant betalen.

Verder dient u in bezit zijn van Internationale Verzekeringsbewijzen oftewel de groene kaart als u met eigen auto gaat. In Frankrijk is het verplicht om een alcoholtester te hebben in de auto.

Een Nederlands rijbewijs volstaat, een internationaal rijbewijs is dus niet noodzakelijk.

Vliegtuig:
Circa 2 uur vliegen naar Toulouse en daar dient u een huurauto te nemen. U kunt ook met overstap naar Perpignan vliegen en dan kunnen wij eventueel een transfer voor u regelen.

Trein:
U kunt met NS Hispeed tot aan Port Leucate gaan en dan een transfer nemen.

Let op:
INF/NFN kaart verplicht. Of u betaalt ter plaatse voor de Carte de Vacances € 40 voor 2 personen en is geldig tot het eind van het jaar.

   Speciale aanbiedingen:
   (x nachten gaan = y betalen) 21=14 bij aankomst tot en met 20/05 en vanaf 09/09 2017.

   Verplichte toeslagen ter plaatse te voldoen:
   Schoonmaakkosten € 80 / Residence € 100 en toeristenbelasting € 0,80 pp per nacht. Waarborgsom € 150 per cheque of contant.

   Optionele toeslagen ter plaatse te voldoen:
   Huisdieren € 80 per week. Huur garage € 80 per week. Babybed € 20 per week. Lakens € 15 per bed/per week. Verwarming in het voor- en na seizoen € 40 per week.

   Exclusief:
   Strandlakens, handdoeken en theedoeken.

   Aankomst- en vertrekdagen:
   Voor 01/07 en na 31/08 2017 dagelijks aankomen. Tussen 01/07 en 31/08 2017 aankomst en vertrek op zaterdag. Aankomst tussen 16.00- 19.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.

   Overige informatie:
   In het voor- en na seizoen (1e periode) zijn veel faciliteiten gesloten! Denkt u eraan dat het in Frankrijk verplicht is een alcoholtester in de auto te hebben.

   Annuleringsvoorwaarden:
   ANVR voorwaarden.

   Let op:
   Bij overlappende periodes kunnen accommodatie toeslag of korting ontstaan.

   Prijzen zomer 2017

   Typ: 01/04-09/06
   09/09-31/10
   10/06-23/06
   02/09-08/09
   24/06-14/07
   26/08-01/09
   15/07-25/08
   Type 12-4 personen313438513713
   Type 2 zz2-4 personen363525625875
   Type 32-6 personen350488600800
   Type 4 zz2-6 personen4255757251000
   Type 52-8 personen 363525625875
   Residence2-4 personen4255757251000

   Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Internatuur.NB: Internatuur rekent € 20 per ticket voor Corsica Ferries en E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle chartervluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

   LET OP: Bij lijndienstreizen (vliegtuig, boot (Jackpot-tarief), bus, etc.) kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Bij chartervluchten zijn de annuleringskosten 100% bij vertrek binnen 4 weken. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

   Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

    

   Woningen:  

   De appartementen hebben een gezellige inrichting, een functionele keuken, grote terrassen en balkons. De woningen beschikken over een oven of magnetron, TV-aansluiting is aanwezig. Een TV kunt u huren bij de receptie. De inrichting is verschillend, omdat veel woningen in het bezit zijn van particuliere eigenaren. Alle woningen hebben een badkamer met douche en toilet.

   Type 1 is gelegen op de 1e of 2e verdieping, type 2 op de 2e verdieping, de andere types zijn op begane grond, 1e of 2e verdieping gelegen.

   Residence Oasis is een ruime duplex-woning, sommige gelegen bij jachthaven. De woningen beschikken over geluids-isolatie, dubbele beglazing, elektrische verwarming, woonkamer, compleet ingerichte keuken met koelkast, 4-pits elektrische kookplaten, oven, koffiezetapparaat, boven 2 slaapkamers met lits-jumeaux bedden. Patio of terras en ruime tuin.

   Type 1
   Geschikt voor 1-4 personen met 1 slaapkamer. Oppervlakte circa 27 m²
   Type 2
   Geschikt voor 1-4 personen met 1 slaapkamer. Zeezicht, oppervlakte circa 27 m²
   Type 3
   Geschikt voor 2-6 personen met 2 slaapkamers (1 x met stapelbed). Oppervlakte circa 42 m²
   Type 4
   Geschikt voor 2-6 personen met 2 slaapkamers (1 x met stapelbed). Zeezicht, oppervlakte circa 42 m²
   Type 5
   Geschikt voor 2-8 personen met 2 slaapkamers (1 x met stapelbed) en mezzanine. Oppervlakte circa 50 m²
   Residence Oasis
   Geschikt voor 2-4 personen met 2 slaapkamers. Oppervlakte circa 60 m²