Puglia ligt in het zuid-oosten van Italië. Het ligt aan de Ardiatische Zee en de Ionische Zee. Puglia is in Italië de voornaamste producent van olijven. In de streek Salento (in het zuiden) wordt veel wijn verbouwd. Bekende namen zijn Negroamaro en Primitivo. Een breed palet aan bezienswaardigheden wordt hier geboden, zoals bijvoorbeeld de Trulliwoningen […]

Luxe naturistenbestemming Domaine La Quiquier. Heerlijk bloot rondlopen in de vrije natuur op het landgoed gelegen aan de rivier de Cèze.

Meadowlark ligt in Californië in de beroemde wijnstreek Napa Valley boven San Francisco. Meadowlark maakt deel uit van de rondreis, “Het Wilde Westen van de USA”.  

Glen Eden Sun Club ligt in Californië tussen Los Angeles en San Diego, een mooie naturistenbestemming in Californië. Glen Eden Sun Club maakt deel uit van de rondreis.  

Sun Eden is een gezellige naturistencamping met mooie accommodaties. Het heeft veel weg van een verenigingsterrein met stenen traditionele huizen.

Naturist Angel Club Hotel is een gezellig kleinschalig hotel in Rhodos. De eigenaren zelf zijn naturisten en hebben een passie voor hun hotel. Ze willen het de gasten zo goed mogelijk naar de zin maken.

In December 2015 is La Pura Vista op Bonaire gereserveerd voor naturisten. U kunt hier een heerlijk relaxte vakantie houden.

Sinds november 2014 is La Palma Natura geopend voor naturisten. Aanleiding hiervoor was mede de opening van het officiële naaktstrand Puerto Tazacorte.

  • Bestemming:
  • Reisduur (vanaf): 1 dag
  • Prijs (vanaf): €45

Dit huis was in handen van vijf broers en zussen, dus ze hebben het “Casa de Cinco Hermanos” genoemd.

Cap d'Agde behoort tot de bekendste naturisten centra ter wereld. Het bestaat uit verschillende appartementen-complexen en hotels.

  • Bestemming:
  • Reisduur (vanaf): 2 dagen
  • Prijs (vanaf): €110

Terme Banovci ligt op ongeveer 50 kilometer van Maribor midden in Slovenië. De dichtstbijzijnde luchthaven is Graz in Oostenrijk, circa 1 uur rijden. Ljubljana en Zagreb zijn ook mogelijke aanvlieghavens (beide circa 2 uur rijden) om dit hotel te bezoeken.

  • Bestemming:
  • Reisduur (vanaf): 7 dagen
  • Prijs (vanaf): €434

Ulika ligt op een schiereiland, circa 8 kilometer van de gezellige stad Poreč. Dit is een stad vol cultuur, toerisme, sport en vermaak en met geuren en kleuren van vroegere tijden.