Singlereis naturisme Kreta. Voor 2017 hebben wij gekozen om met de singlereis naar het eiland Kreta te gaan en te verblijven in Hotel Vritomartis. Dit hotel heeft in 2013 ook al centraal gestaan voor de singlereis. Deze reis is 10 nachten van 19 tot 29 mei 2017! DEZE REIS IS AL VOLGEBOEKT! WE HEBBEN WEL […]

Naturist Angel Club Hotel is een gezellig kleinschalig hotel in Rhodos. De eigenaren zelf zijn naturisten en hebben een passie voor hun hotel. Ze willen het de gasten zo goed mogelijk naar de zin maken.

Hotel Panorama is een nieuwe naturistenbestemming sinds 2010 op het Griekse eiland Zakynthos. Zakynthos wordt ook “de bloem van het Oosten” genoemd.

Op Kefalonia ligt onze bestemming: Vassaliki Naturist Club. Vassaliki Naturist Club is een kleinschalig Resort en ligt aan de zuidwestkust.

  • Bestemming: ,
  • Reisduur (vanaf): 7 dagen
  • Prijs (vanaf): €301

Hotel Vritomartis is een naturistenhotel wat in traditioneel Griekse stijl gebouwd is. Vritomartis is de naam van een godin uit het Minoïsche tijdperk. Haar naam is een samenvoegsel van de oude Griekse woorden 'Vrito' dat zoet/lief betekent en 'Martis' dat meisje betekent.