• Meer dan 30 jaar ervaring
  • Accommodaties persoonlijk uitgezocht
  • Breed aanbod bestemmingen.
Vraag onze brochure aan
Een moment geduld aub.

Naaktcruise

Een naaktcruise maken langs verschillende prachtige locaties in de wereld. Dat is toch wel een vakantie die u zeker aanspreekt. Met een cruise kunt u genieten van de vrijheid op de open zee, maar ook privacy en een vorm van hoogwaardige luxe. Deze luxe kunt u natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Uw wensen en behoeftes kunnen helemaal worden ingevuld met het brede aanbod op het gebied van een naaktcruises bij Internatuur.

Naaktcruise bij Internatuur

Bij een naaktcruise van Internatuur bent u ervan verzekerd dat u een gezellige tijd beleefd op het water. Met leuke medereizigers kunt u genieten van al het moois wat de omgeving met zich meebrengt. Naast een naaktcruise hebben wij u veel meer aan te bieden, u kunt hierbij denken aan:

  • Singlereizen;
  • Kampeervakanties;
  • Resorts.

Het is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes waar u uw vakantie wilt doorbrengen. Internatuur helpt u echter graag bij het uitzoeken van deze specifieke vakantie. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 026-361 71 34. Onze ervaren medewerkers vertellen u dan graag over de mogelijkheden die wij voor u kunnen verwezenlijken. Wij vertellen u over de mogelijkheden van een naaktcruise tot aan een naaktcamping!


Naturistencruise in het Caribisch gebied wordt in 2019 door de Carnival Sunshine uitgevoerd. Carnival Sunshine schip informatie Tonnage: 102,853 Lengte: 272 meter Breedte: 35,3 meter Maximum diepgang: 8,2 meter Kruissnelheid: 20 knopen Maximale bezetting: 3006 Personele bezetting: 1040 Passagiersdekken: 13

Naturistencruise met de Carnival Victory 2018 in het Caribisch gebied.   Carnival Victory schip informatie Tonnage: 101,509 Lengte: 272.5 meter Breedte: 35 meter Maximum diepgang: 8 meter Kruissnelheid: 22,5 knopen (41,7 km/h) Maximale bezetting: 2758 Normale bezetting (gebaseerd op 2 per hut): 2124 Passagiersdekken: 13

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht

site-bg