Home » Reizen » Green Oasis

Bestemming: Spanje, Spanje – Canarische Eilanden, Fuerteventura

Sinds kort kunnen wij Green Oasis op Fuerteventura aanbieden! Deze villa is van dezelfde eigenaren als van Infiniti. Het maken van een combinatiereis van Lanzarote en Fuerteventura is nu erg gemakkelijk. In het noordoosten van Fuerteventura vindt u eveneens uitgestrekte zandduinen waar u uren kan wandelen (aangekleed). Fuerteventura is het langgerekte eiland tussen Lanzarote en […]

 

Prijzen of stel een vraag

Sinds kort kunnen wij Green Oasis op Fuerteventura aanbieden! Deze villa is van dezelfde eigenaren als van Infiniti. Het maken van een combinatiereis van Lanzarote en Fuerteventura is nu erg gemakkelijk. In het noordoosten van Fuerteventura vindt u eveneens uitgestrekte zandduinen waar u uren kan wandelen (aangekleed).

De huidige 5 kamers hebben een badkamer ensuite. Alle kamers hebben gratis internet en zijn voorzien van een kluisje en tv. U kunt gebruik maken van een grote gezamenlijke keuken.
Green Oasis heeft een uitbreidingsverbouwing in de planning staan. Echter is het nog niet bekend wanneer deze verbouwing van start gaat. Daarom zijn de boekingen altijd op aanvraag. Hierdoor voorkomen wij dat u last heeft van een verbouwing. Wanneer er meer bekend is vermelden wij dat op deze pagina.

 

Faciliteiten:
– Poolbar
– Groot zwembad
– Jacuzzi
– Grote openbare keuken

Vluchtinformatie:
Het is ongeveer 4,5 uur vliegen naar Fuerteventura. Wij kunnen vluchten voor u boeken. Wij bemiddelen voor onder andere Transavia en Tui vanaf verschillende luchthavens in Nederland. Doordat wij niet aan een maatschappij gebonden zijn, kunnen wij kijken wat voor u de beste mogelijkheid is.

Autohuur:
Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van het eiland wilt zien. Wij bemiddelen voor Sunny Cars.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Fuerteventura is één van de Spaanse eilanden gelegen tussen Lanzarote en Gran Canaria. Het eiland is 170 km lang en 5 km tot 30 km breed.

Het landschap van Fuerteventura is dor en ruig. In het noorden zijn kale heuvels, grote zandduinen en lage bergen.

Dit zijn veelal oude vulkanen. De zeer brede en kilometers lange zandstranden zijn voornamelijk gelegen in het zuidoosten van het eiland.
Het enige groen bevindt zich in een vallei met palmbomen, cactussen en kleinschalige tuinbouw centraal op het eiland.

Bijzonder van dit eiland is dat er geen officiële naturisten stranden zijn. Op ieder strand wordt het wel gedoogd. Mensen met zwemkleding en naturisten liggen dan ook door elkaar heen.

Taal:
Spaans is de officiële taal op de Canarische eilanden. Doordat er veel Engelsen en Duitse toeristen komen op Fuerteventura spreekt men ook wel Engels of Duits.

Munteenheid:
Doordat de Canarische eilanden een provincie van Spanje zijn, kunt u gewoon betalen met de Euro.
Vrijwel alle pasjes om mee te pinnen worden geaccepteerd. Creditcards worden ook geaccepteerd.

Klimaat:
Op de Canarische eilanden word het klimaat vaak omschreven als de “eeuwige lente”. Dit omdat de temperatuur eigenlijk het hele jaar door gelijk blijft. Er is dan ook sprake van een subtropisch klimaat.
Op Fuerteventura staat er echter wat meer wind als op de andere eilanden.

Tijdverschil:
Op Fuerteventura is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

kamer

 2 personen

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur.