Autoverhuur

Home » Autoverhuur

Internatuur werkt al jaren samen met consolidator Sunny Cars voor autohuur.

Sunny Cars is een Duits bedrijf dat in ieder land probeert de beste deals te krijgen met betrekking tot een huurauto. Wij kunnen u een huurauto van Sunny Cars van harte aanbevelen. Omdat deze all-in is: werkelijk alle nodige verzekeringen zijn inbegrepen. Zelfs een extra WA van € 7,5 miljoen. Ook dak-banden-bodem-glasschade is gedekt en het eigen risico wordt standaard terugbetaald bij terugkomst in Nederland. U kunt dus 100% zorgeloos rondrijden. Het fijne is ook dat u vanuit het vliegtuig zó uw huurauto instapt. Geen gesjouw met bagage of gewacht op een streekbus. En alles is van te voren geregeld en betaald dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Uw vakantie begint meteen. Wij kunnen vandaag nog een Sunny Car op maat voor u regelen!

Huur een auto

 

Internatuur levert op alle gehuurde auto’s via Sunny Cars een bijdrage  aan een project van  Green Seat. In 2014 was het project Cookstove in Oeganda. Sunny Cars en andere partners hebben in heel Oeganda 66.136 cookstoves gedistribueerd! Dit betekent dat 330.680 mensen direct en indirect baat hebben door minder rook in huis en lagere energiekosten. Het doel is om in 2015 nog meer Oegandezen aan de schone energie te helpen. Dit gebeurt onder andere door de CO2-uitstoot van de huurauto’s te compenseren. Door bij Internatuur een Sunny Cars huurauto te boeken doet u automatisch mee dit project.

Op Kreta werken wij naast Sunny Cars ook al sinds 1990 met ANSO-Travel. Deze verhuurder zit in Plakias en die brengt de huurauto ook naar hotel Vritomartis als u slechts 1 week de auto wilt huren tijdens uw 2-weekse vakantie. De ophaal- en afleverkosten bedragen € 40,- per enkele reis. De huurauto wordt in de avond afgeleverd bij het hotel en ook weer in de avond opgehaald. Het is ook mogelijk om de huurauto te laten afleveren bij Hotel Vritomartis en weer in te leveren op de luchthaven (of andersom). Vraag Internatuur naar een offerte voor deze verhuurder.

Op Lanzarote werken wij naast Sunny Cars al jaren samen met de lokale agent Auto’s Guyare. Het voordeel van deze lokale agent is dat hij de auto naar Charco del Palo toebrengt. Vraag Internatuur naar een offerte voor deze verhuurder.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur.

Van juni t/m september zijn wij op zaterdag gesloten.