Autoverhuur

Internatuur werkt al jaren samen met de consolidators Sunny Cars en Flexible Auto’s voor autohuur.

Sunny Cars is een Duits bedrijf dat in ieder land probeert de beste deals te krijgen met betrekking tot een huurauto. Wij kunnen u een huurauto van Sunny Cars van harte aanbevelen. Omdat deze all-in is: werkelijk alle nodige verzekeringen zijn inbegrepen. Zelfs een extra WA van € 10 miljoen. Ook dak-banden-bodem-glasschade is gedekt en het eigen risico wordt standaard terugbetaald bij terugkomst in Nederland. U kunt dus 100% zorgeloos rondrijden. Het fijne is ook dat u vanuit het vliegtuig zó uw huurauto instapt. Geen gesjouw met bagage of gewacht op een streekbus. En alles is van te voren geregeld en betaald dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Uw vakantie begint meteen. Wij kunnen vandaag nog een Sunny Car op maat voor u regelen!

Huur een auto

 

 

Ook werken wij samen met Flexible Auto’s. Net als Sunny Cars is dit een consolidator dat in ieder land probeert de beste deals te krijgen voor uw huurauto. Ook een auto van Flexible Auto’s kunnen wij van harte aanbevelen. Deze auto’s zijn ook all-in: alle nodige verzekeringen zijn inbegrepen. Een extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen is inbegrepen, net als dak-banden-bodem-glasschade. Het eigen risico wordt terugbetaald bij terugkomst in Nederland. U kunt dus 100% zorgeloos rondrijden. Bij deze verhuurder heeft u geen eigen risico, kunt u 48 uur voor aanvang kosteloos annuleren, geen wijzigingskosten en nog veel meer.

Op Lanzarote werken wij naast Sunny Cars en Flexible Auto’s al jaren samen met de lokale agent Auto’s Guyare. Het voordeel van deze lokale agent is dat hij de auto naar Charco del Palo toebrengt. Vraag Internatuur naar een offerte voor deze verhuurder.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur.

 

Reisorganisatie Internatuur