Duurzaam Toerisme

Internatuur is een reisorganisatie voor naturistenvakanties (blootvakanties) en wij vinden het erg belangrijk dat er op een verantwoorde manier op vakantie gegaan wordt. De sector toerisme is in hoge mate afhankelijk van mens en milieu. De aantrekkelijkheid van de leefomgeving is een belangrijk onderdeel van het toeristisch product. Voor de zorg van het milieu, de dieren en het volk van het desbetreffende land is meer aandacht ontstaan. Internatuur probeert hier als organisatie aan mee te helpen en onze klanten hierover te informeren. De missie van Internatuur luidt als volgt: Internatuur is een reisorganisatie dat reizen verkoopt die de lokale bevolking economisch ondersteunen. Daarnaast geeft Internatuur haar klanten advies hoe zij hun vakantie op een duurzame manier kunnen invullen. Dit alles om het behoudt van onze locaties te waarborgen. 

Alle auto’s die wij via Sunny Cars verhuren worden gecompenseerd voor hun CO2 uitstoot.

Onze reisadviseurs

Christy-Anne

“Zo geboren, zo gebleven”, zeg ik altijd als mensen mij vragen of ik zelf ook naturist ben. Ik ben al sinds 1996 actief betrokken bij Internatuur en ga al mee op reis sinds 1987, toen mijn moeder Internatuur oprichtte. Alle locaties die wij aanbieden hebben iets unieks en ik ga overal graag naar toe. Ik heb meerdere favorieten, maar het product dat mij het meest verrast heeft in positieve zin, zijn onze cruises! Wat een heerlijk gevoel van vrijheid heb je als je op het water zit.

Ook de rondreizen in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika zijn mijn specialiteit. Aan de andere kant kan ik ook erg genieten van een vakantie op de camping. Wij bieden zoveel aan, dat wij voor elk wat wils hebben.

Wilt u een persoonlijk gesprek, u kunt altijd op afspraak langskomen, dan maken wij graag de tijd voor u vrij.

Christy-Anne
Kim, Stagiaire

Na mijn toeristische opleidingen en mijn stage bij Internatuur werk ik nu in vaste dienst als reisadviseur. Ik heb een erg leuke en diverse baan waarbij ik onze klanten kan helpen met het uitzoeken van de perfecte vakantie. Vakantie is vaak één van de leukste momenten van het jaar en ik vind het daarom erg leuk om onze klanten hierin te adviseren. Het samenstellen van een vakantie is iedere keer weer een leuke uitdaging!

Mijn favoriete vakantiebestemming is Kroatië. Ik vind dit een prachtig land met onder andere haar natuur en leuke stadjes. De bestemmingen die wij in Kroatië aanbieden heb ik ook bezocht en ik help u graag met het zoeken van de juiste bestemming in dit mooie land.

Kim
Neem contact op met onze reisadviseurs