Over ons

Christy-Anne

“Zo geboren, zo gebleven”, zeg ik altijd als mensen mij vragen of ik zelf ook naturist ben. Ik ben al sinds 1996 actief betrokken bij Internatuur en ga al mee op reis sinds 1987, toen mijn moeder Internatuur oprichtte. Alle locaties die wij aanbieden hebben iets unieks en ik ga overal graag naar toe. Ik heb meerdere favorieten, maar het product dat mij het meest verrast heeft in positieve zin, zijn onze cruises! Wat een heerlijk gevoel van vrijheid heb je als je op het water zit.

Ook de singlereizen, de rondreizen in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika zijn mijn specialiteit. Aan de andere kant kan ik ook erg genieten van een vakantie op de camping. Wij bieden zoveel aan, dat wij voor elk wat wils hebben.

Wilt u een persoonlijk gesprek, u kunt altijd op afspraak langskomen, dan maken wij graag de tijd voor u vrij.

Shanna

Na mijn studie luchtvaartdienstverlening en mijn stage bij KLM op Schiphol ben ik een aantal jaar later mijn oude stagebegeleidster, Christy-Anne, tegen gekomen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Internatuur. Ik heb een erg leuke en diverse baan waarbij ik onze klanten kan helpen met het uitzoeken van de perfecte vakantie. Vakantie is vaak één van de leukste momenten van het jaar en ik vind het daarom erg leuk om onze klanten hierin te adviseren. Het samenstellen van een vakantie is iedere keer weer een leuke uitdaging!

Mijn favoriete vakantiebestemming zijn de Canarische Eilanden. Elk eiland heeft iets unieks. Ik help u graag met het zoeken van de juiste bestemming op één van deze eilanden.

 

Duurzaam toerisme, Mission Statement van Internatuur

De sector toerisme is in hoge mate afhankelijk van mens en milieu. De aantrekkelijkheid van de leefomgeving is een belangrijk onderdeel van het toeristisch product. Voor de zorg van het milieu, de dieren en het volk van het desbetreffende land is meer aandacht ontstaan. Internatuur probeert hier als organisatie aan mee te helpen en onze klanten hierover te informeren.

De missie van Internatuur luidt als volgt: Internatuur is een reisorganisatie dat reizen verkoopt die de lokale bevolking economisch ondersteunen. Daarnaast geeft Internatuur haar klanten advies hoe zij hun vakantie op een duurzame manier kunnen invullen. Dit alles om het behoudt van onze locaties te waarborgen.

 

Travelife Partner

Duurzaamheidsbeleidsverklaring

Sinds 8 september 2020 is Internatuur officieel Travelife partner!

De sector toerisme en recreatie is in hoge mate afhankelijk van mens en milieu. De aantrekkelijkheid van de leefomgeving is een belangrijk onderdeel van het toeristisch product. Voor de zorg van het milieu als onderdeel van het verantwoord ondernemen is de laatste jaren steeds meer aandacht ontstaan, zowel vanuit de branche als bij de klant. Ook Internatuur besteedt als naturistische reisorganisator enige jaren aandacht aan duurzaamheid mbt bijvoorbeeld milieuzaken in communicatie naar de klant en bij de bestemmingen.

Internatuur wil dit de komende jaren verder voortzetten en hierdoor een betere bijdrage leveren aan het milieu en de duurzaamheid van haar reizen.

In deze beleidsverklaring wordt aangegeven welke doelstellingen we nastreven. Deze doelstellingen vormen het uitgangspunt voor de duurzaamheids-activiteiten van Internatuur en dragen bij aan een herkenbaar beleid.

Internatuur streeft volgende doelstellingen na:

 • Allereerst de doelstelling van het naturisme; het naturisme is een levenswijze in harmonie met de natuur; het wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid die als doel heeft het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu;
 • Voldoen aan milieuwetten – en regelgeving;
 • Opname van de zorg voor het milieu als een volwaardig onderdeel van de   bedrijfsvoering;
 • Uitwisseling van kennis op het gebied van milieuzorg;
 • Gebruik maken van lokale agenten waar mogelijk;
 • Mogelijkheden bekijken om reizen te compenseren zoals bij huurauto’s met Sunny Cars en CO2 uitstoot compenseren via het compensatieprogramma van Transavia wat aan klanten standaard aangeboden wordt;
 • Voorkomen en/of minimaliseren van de milieubelasting die samenhangt met de producten en diensten van Internatuur. Naast kwaliteit en kosten zal het milieu aspect als een volwaardig criterium worden meegenomen bij:
 • De productie en verspreiding van drukwerk ;
 • Voorlichting aan de consument, het personeel en accommodatie-eigenaren;
 • Samenstelling van arrangementen.

Om deze doelstellingen te bereiken zal Internatuur zich vergaand inspannen en inzetten. Hiervoor zullen tijd en middelen worden vrijgemaakt. Daarnaast zullen initatieven van medewerkers en accommodatie-eigenaren om negatieve milieueffecten van de producten en diensten van Internatuur te verminderen zoveel mogelijk worden gestimuleerd.

Directie                            C.A. Kniestedt                                                      Augustus 2022
(tevens DTO-coördinator)

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

 • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur.
Zaterdag (juli & augustus): Gesloten.

 

Reisorganisatie Internatuur