Over ons

Home » Over ons

Christy-Anne

“Zo geboren, zo gebleven”, zeg ik altijd als mensen mij vragen of ik zelf ook naturist ben. Ik ben al sinds 1996 actief betrokken bij Internatuur en ga al mee op reis sinds 1987, toen mijn moeder Internatuur oprichtte. Alle locaties die wij aanbieden hebben iets unieks en ik ga overal graag naar toe. Ik heb meerdere favorieten, maar het product dat mij het meest verrast heeft in positieve zin, zijn onze cruises! Wat een heerlijk gevoel van vrijheid heb je als je op het water zit.

Ook de rondreizen in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika zijn mijn specialiteit. Aan de andere kant kan ik ook erg genieten van een vakantie op de camping. Wij bieden zoveel aan, dat wij voor elk wat wils hebben.

Wilt u een persoonlijk gesprek, u kunt altijd op afspraak langskomen, dan maken wij graag de tijd voor u vrij.

Kim

Na mijn toeristische opleidingen en mijn stage bij Internatuur werk ik nu in vaste dienst als reisadviseur. Ik heb een erg leuke en diverse baan waarbij ik onze klanten kan helpen met het uitzoeken van de perfecte vakantie. Vakantie is vaak één van de leukste momenten van het jaar en ik vind het daarom erg leuk om onze klanten hierin te adviseren. Het samenstellen van een vakantie is iedere keer weer een leuke uitdaging!

Mijn favoriete vakantiebestemming is Kroatië. Ik vind dit een prachtig land met onder andere haar natuur en leuke stadjes. De bestemmingen die wij in Kroatië aanbieden heb ik ook bezocht en ik help u graag met het zoeken van de juiste bestemming in dit mooie land.

 

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag tot vrijdag: 9:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur.

In de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten.