Internatuur organiseert een jongerenreis voor de leeftijd van 18 t/m 27 jaar in samenwerking met de jongeren zelf. De Internatuur-Jongerenvakanties gesponsord door NFN Open & Bloot zijn twee gezellige weken blootvakantie. Iedere drie jaar wordt er op 1 locatie gekampeerd. Vervoer met de bus vanuit Nederland wordt geregeld. Er is ook een opstap mogelijk in België.

In 2022 wordt voor de laatste keer naar Le Colombier in Frankrijk gegaan. Bij de bestemming Le Colombier vind je alle informatie over de camping en de jongerenreis. De prijs is € 460,- per persoon inclusief vervoer per bus vanuit Nederland. Bovendien krijg je als lid van NFN Open & Bloot € 7,50 korting op deze reis als je je lidnummer doorgeeft.

Je moet een eigen tent met matras, slaapzak en kampeerstoel meenemen. Op de eerste dag wordt het rennen voor de beste plek…

In 2022 gaat een kleine groep op zoek naar een nieuwe locatie waar vanaf 2023 gekampeerd zal worden. Door Covid is dit een jaartje later geworden.

Wil je je direct inschrijven voor deze leuke reis: inschrijfformulier

Wil je meer informatie? Klik op de foto van Le Colombier en ga naar de tabblad Internatuur Jongerenvakantie gesponsord door NFN Open & Bloot.