Naakt varen op zee geeft u het ultieme vrije gevoel. Heeft u dit altijd al eens willen doen? Dan helpen wij u bij Internatuur graag op weg. Bij ons heeft u de keuze uit diverse vakanties waarbij u naturistisch kunt zeilen of op een andere boot kunt varen. De zogenaamde naturistencruises zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Wanneer u kiest voor naakt varen, kiest u gegarandeerd voor een avontuur dat u niet snel meer vergeet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Naakt en ontspannen varen tijdens een cruise

Bij Internatuur vult u zelf uw vakantie in en kunt u heerlijk naturistisch zeilen. Wilt u naakt varen op een luxe privézeilboot langs prachtige kustgebieden en naaktstranden? Of legt u liever langere afstanden af met een grote boot, waar u tevens meer mensen ontmoet? Op het gebied van naturistisch zeilen kiest u onder andere voor klassieke zeilschepen als de MS Silva en MY Vjeko, die hun vaartocht maken langs de Dalmatische eilanden. Of ga voor de naturistencruise op het schip genaamd Carnival Legend, die door het Caribisch gebied vaart.

Naturistisch zeilen in een fijne privésfeer

Een andere mogelijkheid is naturistisch zeilen, waarbij u tijdens een luxe privétocht geniet van het zonnige weer op de door u gekozen bestemming. Hierbij kunt u met een klein gezelschap naakt varen in de meest relaxte en ongedwongen sfeer. Het grote voordeel aan naturistisch zeilen, is dat u zonder enkele verplichting op pad kunt.

Kom langs op ons kantoor

Op het kantoor van Internatuur in Westervoort, vlak bij Arnhem, leggen we u graag alles uit over de reizen die wij aanbieden en de mogelijkheden die u tijdens uw vakantie heeft. Samen stellen we de ideale reis voor u samen, waarbij u uw wensen aan ons kenbaar maakt. Of het nu gaat om naakt varen op een cruiseschip, naturistisch zeilen, een verblijf op een naaktstrand in een warm oord of een sfeervolle naturistenvakantiewoning: u vindt bij ons de juiste inspiratie. Bekijk ook onze vele andere reizen of neem contact met ons op via 026-361 71 34 of info@internatuur.nl om een afspraak te maken. Ook kunt u direct online een reisvoorstel aanvragen.

Reisorganisatie Internatuur