Eenvoudig een visum aanvragen voor uw vakantie!

Voor veel vakantiebestemmingen bent u verplicht een visum te bezitten. Een visum aanvragen kan eenvoudig online, in een paar stappen. Zorg dat u tijdig aan de slag gaat met uw aanvraag, bij voorkeur een paar weken voor vertrek. Sommige mensen vinden het moeilijk om zelf een visum aan te vragen. Visumbuitenland heeft alle verstand van het aanvragen van een visum en helpt u graag.

Stap 1: controleer of u een visum nodig heeft

Boekt u uw reis via Internatuur? Dan heeft u alleen voor de bestemmingen Turkije en Amerika een visum nodig. Naar alle andere landen kunt u zonder visum reizen.

Stap 2: controleer welk soort visum u nodig heeft

Als u naar Amerika reist moet u in de meeste gevallen een ESTA aanvragen. Het ESTA is geen visum, maar lijkt er wel op. Het kan worden gebruikt indien u een Nederlands of Belgisch paspoort bezit en minder dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven. Wilt u langer dan 90 dagen in het land blijven? Dan moet u een visum aanvragen.

Als u naar Turkije (Blue Cruise) reist kunt u gebruikmaken van het e-visum Turkije. Wel mag u dan maximaal 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven, maar voor de meeste toeristen is dit ruimschoots voldoende. Ook hiervoor heeft u een paspoort nodig dat is uitgegeven door Nederland of België, al is het tevens toegestaan gebruik te maken van een ID-kaart.

Stap 3: online aanvragen

Het ESTA Amerika en het Visum Turkije zijn eenvoudig online aan te vragen via VisumBuitenland.nl. Allereerst vult u het online aanvraagformulier in. Vervolgens voldoet u de betaling (met iDeal, PayPal of Creditcard). Ten slotte ontvangt u het visum of ESTA per e-mail. Heeft u vragen bij het aanvragen? Op de website VisumBuitenland.nl vindt u veel duidelijke uitleg in het Nederlands. Ook is het visum supportcenter 24 uur per dag beschikbaar voor vragen over visums.

Stap 4: Uitprinten en meenemen op reis

Nadat u uw reistoestemming heeft ontvangen moet u deze uitprinten en meenemen op reis. Elke reiziger dient diens eigen visum uitgeprint bij het paspoort of ID-kaart (alleen voor Turkije) te bewaren. Geniet van uw reis!a

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10.00-14.00 uur

 

Reisorganisatie Internatuur