Bestemming: USA, Californië

Glen Eden Sun Club ligt in Californië tussen Los Angeles en San Diego, een mooie naturistenbestemming in Californië. Glen Eden Sun Club maakt deel uit van de rondreis.

 
Prijzen of stel een vraag

Glen Eden Sun Club ligt in Californië tussen Los Angeles en San Diego, een mooie naturistenbestemming in Californië. Glen Eden Sun Club maakt deel uit van de rondreis.

Parkmodel
Een parkmodel is een mobilhome met airco met 1 slaapkamer met Queensizebed en veel kastruimte, woonkamer met open keuken met 4-pits gastoestel met oven, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast, slaapbank in de woonkamer, salontafel, TV, eettafel, badkamer met bad/douche en toilet. Buiten is een terras met picknicktafel.

Parkmodel 2-onder-1-kap
Dit is een mobilhome met airco die in tweeën is gedeeld. Slaapkamer met Queensizebed, TV, koelkast, magnetron en een badkamer met douche en toilet.

Parkmodel 3-onder-1-kap
Dit is een mobilhome met airco die in drieën is gedeeld waarin alleen een slaapkamer met Queensizebed is en wat kastruimte. Een koelkast, tafeltje en 2 stoelen en TV zijn aanwezig. Voor de badkamer moet u gebruik maken van het centrale toiletgebouw dat op 50 meter afstand is. Er is buiten een terras waar u gebruik van kan maken.

Ze hebben 1 parkmodel dat geschikt is voor gehandicapten en 1 parkmodel die een upgrade heeft gekregen en wat luxer is ingericht. Daarnaast hebben ze nog caravans met douche en toilet te huur. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Faciliteiten:
– Restaurant voornamelijk open in weekend
– Boetiek
– Speeltuin

Ontspanning:
– (Verwarmde) zwembaden (binnen en buiten) met ligstoelen en parasols
– Sauna
– Bubbelbad
– Gameroom met tafeltennisruimte
– Volleybal in zwembad, basketbal en tennis
– Shuffleboard en picklebal
– Jeu de boules
– In de weekenden zijn er vaak shows, muziek of karaoke
– Mini-golf
– Fitnessruimte

Vliegtuig:
De vlucht van Amsterdam naar Los Angeles duurt circa 10 uur en 20 minuten. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks vanaf Amsterdam er heen. 

Autohuur:
In Amerika is een huurauto onvermijdelijk. De afstanden zijn groot en er is geen Amerikaan die denkt aan lopen, dus voetpaden zijn er nauwelijks. Wij bemiddelen voor Sunny Cars die naast goede auto’s ook nog de beste verzekering heeft. Huurauto vanaf
€ 199 per week.  U dient voor  het huren van een auto in het bezit te zijn van een credit-card. Vraag Internatuur naar de mogelijkheden.

Glen Eden Sun Club is opgenomen in onze rondreis “Het Wilde Westen van Amerika”.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Californië, ‘The Golden State’, heeft een kustlijn van maar liefst 1400 kilometer lang aan de Westkust van Amerika.

Californië is een staat met vele mogelijkheden. Qua grootte is het groter dan Duitsland, maar iets kleiner dan Frankrijk. Alleen de staten Alaska en Texas zijn groter in Amerika. Californië heeft de omvangrijkste en hoogste bomen ter wereld. Die zijn te vinden in één van de vele Nationale Parken die de staat kent en die u absoluut niet mag missen als u naar het Westen van de Verenigde Staten gaat. Er zijn in Californië bergketens met skigebieden, maar ook woestijnen, gletsjers, wouden, heuvelgebieden, meren en stranden. Het klimaat en de begroeiing variëren van droge woestijngebieden tot alpine hooggebergtes. Dat maakt deze staat ook erg interessant.

De hoofdstad is Sacramento en niet Los Angeles wat veel mensen denken.

Tijdsverschil:
Het is in Californië 9 uur vroeger dan in Nederland; uitzondering: tussen de tweede en laatste zondag in maart en tussen de laatste zondag in oktober en eerste zondag in november is het 8 uur vroeger in Californië.
Taal:
In Amerika is de officiële taal Engels. Het Amerikaans wijkt soms af van het Engels dat in Engeland wordt gesproken.
In Californië wordt ook veel Spaans gesproken door de bevolking.

Munteenheid:
De officiële munteenheid is de Amerikaanse dollar. Mocht u al geld mee willen nemen vanuit Nederland is het verstandig travel-cheques mee te nemen in dollars.
Ook is het zeker handig een creditcard mee te nemen. Hier wordt heel veel mee betaald en is soms zelfs verplicht om er mee te betalen. B.V Bij benzinepompen kunt u soms niet contant betalen.

Klimaat:
In Californië heb je grote verschillen in klimaat. Aangezien Glen Eden Sun Club in de buurt van Los Angeles ligt, komt de klimaattabel van los Angeles het dichtst in de buurt.

 

                         
 Klimaattabel Los Angeles                        
  jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
 Gemiddelde temperatuur 19 20 21 22 24 26 29 30 29 26 22 20
 Gemiddeld aantal uren zon per dag 7 8 9 10 9 10 12 11 9 8 7 7
 Gemiddeld aantal dagen neerslag 7 5 6 3 2 1 1 2 2 3 4

Parkmodel

Vrijstaand

Park Model

2-onder-1-kap

Parkmodel

3-onder-1-kap

De vermelde prijzen zijn richtprijzen. Glen Eden Sun Club werkt ook met speciale weektarieven. Vraag een reisvoorstel aan voor de exacte prijs.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10.00-14.00 uur

 

Reisorganisatie Internatuur