Eilandhoppen, Canarische Eilanden

Bestemming: Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een Spaanse eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Door de ligging is het op deze eilanden het hele jaar heerlijk weer. We bieden de mogelijkheid aan om meerdere eilanden te combineren in één vakantie. Lees hier meer informatie en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

stel een vraag

De Canarische Eilanden zijn een populaire vakantiebestemming. Het zijn de eilanden van de eeuwige lente waardoor het niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een heerlijke bestemming is. De grootste eilanden waarop wij ook accommodaties aan kunnen bieden zijn Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife.

Fuerteventura is het op één na grootste eiland met een oppervlakte van 1.660km2. Het is ook het oudste Canarische eiland en het bijzondere is dat alle stranden hier clothing optional zijn. Het is dus overal mogelijk om bloot te genieten van zon, zee en strand. Wij bieden de onderstaande accommodaties aan op dit mooie eiland.
Monte Marina
Green Oasis

Gran Canaria is het populairste eiland met de populaire toeristenbestemmingen Maspalomas en Playa del Inglés. Van de Canarische eilanden heeft Gran Canaria het meest verrassende landschap. Het ene moment rijdt u door een kleinschalig gebergte en een paar kilometer verder door een mini woestijn. Hierdoor zijn er ook vele verschillende vegetatie aanwezig op het eiland. Door dit alles heeft Gran Canaria de bijnaam “Miniatuurcontinent”. Wij bieden op Gran Canaria de tevens populaire accommodatie Magnolias Natura aan. Meer informatie over deze accommodatie vindt u hier.

Lanzarote is het meest oostelijke eiland van de groep. Net als de andere eilanden is Lanzarote een vulkanisch eiland en dit is goed terug te vinden op het eiland. Een groot deel van het eiland is bedekt met lava en heeft weinig begroeiing. In het nationale park Timanfaya zijn ook meerdere vulkaankraters te vinden en op verschillende plekken zijn de welbekende zwarte stranden te vinden. Wij bieden op Lanzarote accommodaties aan die gelegen zijn in het naturistendorp Charco del Palo. Meer informatie over deze accommodaties is te vinden via de onderstaande linkjes.
Villa Blanca
Finca del Mar
Castillo de Papagayo type 1

Tenerife is het grootste Canarische eiland en heeft ook de meeste inwoners. Op Tenerife vind je het nationaal park met de vulkaan Pico del Teide. Met haar 3.718m is dit het hoogste punt van Spanje. Op Tenerife zijn er 2 soorten stranden: zacht en gouden of zwart en vulkanisch. De gouden stranden bestaan uit fijn Sahara-zand en de vulkanische stranden zijn zwart en zien er erg exotisch uit! Op Tenerife bieden wij Parque Vacancional Eden aan. Dit is een textielhotel met een naturistisch zwembad op het dak.
Parque Vacancional Eden

De eilanden zijn goed te combineren in één reis. U vliegt dan naar één van de eilanden en met een huurauto kunt u naar de accommodatie reizen en het eiland ontdekken. Per boot of vliegtuig kunt u doorreizen naar de andere eilanden. Wij kunnen u een reisvoorstel op maat sturen voor het eilandhoppen. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 026-361 71 34 en info@internatuur.nl.

Wij adviseren om voor de volgende routes tenminste 10 dagen naar de Canarische Eilanden te gaan:

 • Lanzarote – Fuerteventura (mogelijk per boot)
 • Tenerife – La Palma (gekleed)
 • Gran Canaria – Fuerteventura
 • La Palma (gekleed) – Tenerife

Wij adviseren om voor de volgende routes tenminste 14 dagen naar de Canarische Eilanden te gaan:

 • Lanzarote – Fuerteventura (mogelijk per boot of vliegtuig) – Gran Canaria
 • Gran Canaria – La Gomera (gekleed) – Tenerife
 • Fuerteventura – Tenerife – La Palma (gekleed)

Vluchtinformatie:
Het is ongeveer 4,5 uur vliegen naar de Canarische Eilanden. Wij kunnen vluchten voor u boeken. De luchthavens die mogelijk zijn vanuit Nederland:

 • Amsterdam Schiphol Airport
 • Rotterdam/The Hague Airport
 • Eindhoven Airport
 • Groningen/Eelde Airport

Wilt u liever vanuit Duitsland of België vliegen, vraag om de mogelijkheden.

Autohuur:
Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van het eiland wilt zien. Wij bemiddelen voor:

 • SunnyCars
 • Flexible Auto’s

Gran Canaria

Magnolias Natura

Lanzarote

Villa Blanca

Tenerife

Parque Vacancional Eden

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

 • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10.00-14.00 uur

Maandag 25 december 2023 en dinsdag 26 december 2023: gesloten. Maandag 1 januari 2024: gesloten.

 

Reisorganisatie Internatuur