Bestemming: USA, Florida
Reisduur (vanaf): 7 dagen

In Florida in de buurt van de plaats Tampa is in 2004 het Clothing Optional Resort Caliënte Tampa geopend. Clothing Optional houdt in dat mensen met kleding en zonder kleding zijn toegestaan. Het zwembad is echter wel verplicht bloot.

 

Prijzen of stel een vraag

Caliente Tampa, het clothing optional resort, ligt In Florida in de buurt van de plaats Tampa en is in 2004 geopend.

Clothing Optional houdt in dat mensen met kleding en zonder kleding zijn toegestaan. Het zwembad is echter wel verplicht bloot. Caliënte Tampa ligt circa 40 kilometer van de luchthaven van Tampa.

Er zijn 120 accommodaties voor de verhuur. Deze zijn onderverdeeld in:

Hotelkamers zijn naast de receptie op de begane grond en 1e verdieping. Ze hebben allemaal air-conditioning, kamer met kingsizebed, zithoekje, badkamer, koelkast, magnetron, TV en balkon of terras.

Casita’s standaard en luxe met airconditioning, een slaapkamer met queensizebedden, badkamer, volledig ingerichte keuken met magnetron, koelkast, afwasmachine, woonkamer en patio. Bij 2 slaapkamers heeft u ook 2 badkamers.

Villa’s met 3 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen en met een garage. Het heeft 2 volledige badkamers en volledig ingerichte keuken.

De hier onder genoemde prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op 2 personen. Vraag een reisvoorstel aan voor de exacte prijs en voor prijzen voor alleen gaanden.

Faciliteiten:
– Winkeltjes en restaurants
– 7 zwembaden, waaronder 2 hottubs
– Diverse sprotmogelijkheden zoals (water)volleybal, tennis, shuffleboard, jeu de boules en basketbal

Ontspanning:
– Clubhuis met Spa Sereno, 2 restaurants, 4 barretjes, nachtclub en fitness-centrum
– Er worden vele activiteiten en evenementen georganiseerd.

Vliegtuig:
De vlucht van Amsterdam naar Tampa duurt circa 10 uur en 15 minuten. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks vanaf Amsterdam er heen. Continental airlines, United airlines of KLM vliegen er heen maar altijd met een overstap in de USA.

Autohuur: In Amerika is een huurauto onvermijdelijk. De afstanden zijn groot en er is geen Amerikaan die denkt aan lopen, dus voetpaden zijn er nauwelijks. Wij bemiddelen voor Sunny Cars die naast goede auto’s ook nog de beste verzekering heeft. Voor 2 personen zou u een Chevrolet Aveo, 2 deurs of gelijkwaardig, automaat , inclusief airco, 2e bestuurder en 1e tank benzine kunnen nemen, deze is te huur vanaf € 199 per week. Voor een auto voor 3-4 personen gaan wij uit van een Nissan Versa, 4-deurs of gelijkwaardig, automaat en inclusief airco. Deze is te huur vanaf € 217 per week. U dient voor  het huren van een auto in het bezit te zijn van een credit-card. Mocht u een andere, grotere auto willen, dan kan dit natuurlijk ook, vraag Internatuur naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Florida, ‘The Sunshine State’, een 850 kilometer lang schiereiland.

Florida, hét vakantieland in het zuidoosten van de Verenigde Staten, bezit een magische aantrekkingskracht. Dat ligt niet alleen aan het klimaat, doch ook aan de talrijke toeristische attracties, die het biedt. Pretparken, Kennedy Space Centre en natuurlijk de Florida Keys met het uitgestrekte moerasgebied ‘de Everglades’.

Tijdsverschil:
Het is in Florida 6 uur vroeger dan in Nederland; wanneer wij zomertijd hebben is dit 7 uur.

Taal:
In Amerika is de officiële taal Engels. Het Amerikaans wijkt soms af van het Engels dat in Engeland wordt gesproken.
In Florida wordt ook veel Spaans gesproken door de bevolking.

Munteenheid:
De officiële munteenheid is de Amerikaanse dollar. Mocht u al geld mee willen nemen vanuit Nederland is het verstandig travel-cheques mee te nemen in dollars.
Ook is het zeker handig een creditcard mee te nemen. Hier wordt heel veel mee betaald en is soms zelfs verplicht om er mee te betalen. B.V Bij benzinepompen kunt u niet contant betalen.

Klimaat:
In Florida heerst een subtropisch/ tropisch klimaat, met een warme, wat benauwde zomer en een iets minder warme milde winter.

Hotelkamer

Hotelkamers in de buurt van receptie

Casita

Casita’s, ruimer dan hotelkamers

Villa

Villa met 3 slaapkamers

De prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op 2 personen. Vraag een reisvoorstel aan voor de exacte prijs en voor prijzen voor alleen gaanden.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.

Reisorganisatie Internatuur

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 – 361 71 34 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

IJsselrust 68
6932 DW Westervoort

 Tel: +31 (0)26 – 361 71 34
 E-mail: info@internatuur.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur.
Zaterdag: 10.00-14.00 uur

 

Reisorganisatie Internatuur